Steaua a fost aproape să-l ia pe Marica, dar transferul a căzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marica e golgheterul naţionalei României
Marica e golgheterul naţionalei României

Steaua s-a pus pe transferat jucători de valoare şi după ce i-a luat deja pe Pintilii, Bourceanu şi Budescu, va mai transfera azi un nume important.

Ciprian Marica şi-a dat acordul de a juca la echipa campioană, el fiind fotbalist liber de contract, după ce s-a despărţit de Konyaspor. "Cu Marica în proporţie de 90% ne-am înţeles, mai sunt mici detalii ne-am înţeles. Cea mai mare problemă a noastră era marcatorul. Vreau să semnez pe doi ani, să-mi scot banii, să-l vând pe 2-3 milioane. Vreau să întărim echipa pentru grupele Champions League!”, a anunţat Gigi Becali la Digisport.

"I-am spus că în cazul în care intrăm în Champions League îi pot dubla salariul şi câştigă ca la Stuttgart. Va putea deveni idolul României, o să-l pupe lumea la stopuri şi o să îi strângă lumea mâna pe stradă.", a mai spus Becali.

Ciprian Marica este cel mai prolific atacant al echipei naţionale, dintre jucătorii în activitate, marcând de 25 de ori pentru România

 UPDATE Transferul lui Marica la Steaua a căzut. "Am aşteptat un semn de la el, dar n-a venit. Probabil îşi doreşte prea mult să joace afară!", a declarat Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite