Steaua, lider în clasamentul asistenţelor pe stadioanele din Liga I. Dinamo, surclasată de Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua atrage cei mai mulţi suporteri la meciurile de pe teren propriu FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Steaua atrage cei mai mulţi suporteri la meciurile de pe teren propriu FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Liga I / Liderul din campionatul intern ocupă prima poziţie şi în clasamentul spectatorilor prezenţi pe stadion alături de echipe.

Evoluţia bună din cupele europene şi parcursul aproape ireproşabil din primul eşalon românesc au crescut popularitatea Stelei şi au atras un număr record de spectatori pe stadion. Potrivit site-ului statisticifotbal.ro, meciurile roş-albaştrilor au fost asistate de 234.000 în 11 partide disputate pe teren propriu.

Poziţia secundă este ocupată de Petrolul Ploieşti, grupare care a fost susţinută de 111.000 de persoane în 10 meciuri jucate acasă. „Lupii galbeni“ sunt urmaţi de Dinamo, cu 69.000 de fani, iar Universitatea Cluj a reuşit să strângă 60.000 de susţinători în 12 meciuri, cu toate că se află într-o situaţie delicată.

Pe de altă parte, la partidele disputate în deplasare, Rapid a atras cei mai mulţi spectatori pe stadion, 113.000. Dinamo ocupă locul secund, cu 112.000, ambele echipe având meciurile jucate cu Steaua pe Arena Naţională, unde au fost prezenţi peste 40.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite