Steaua este deja cu gândul la titlul cu numărul 25. Roş-albaştrii au conturat planul cu care vor ataca sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum campionatul acesta va fi, cel mai probabil, adjudecat de Steaua, oficialii din Ghencea se gândesc deja cum vor aborda sezonul viitor. Astfel, planurile indică aducerea jucătorilor care au făcut performanţă în urma cu şase ani, patru dintre ei fiind deja nominalizaţi.

Mai mult fotbalişti care adus Stelei ultimul titlu, cel cu numărul 23, sunt foarte aproape de o reîntoarcere în Ghencea. Primele nume menţionate pentru o colaborare sunt Petre Marin, Mirel Rădoi, Sorin Ghionea şi Dorin Goian, care ar putea fi aduşi pentru numirea în funcţii din departamentele clubului roş-albastru. Presa britanică nu exclude varianta ca fostul fotbalist cu numărul trei al Stelei să fie „repatriat“ ca jucător şi preconizează reîntoarcerea lui Goian în Liga I, fundaşul evoluând în acest moment la Spezia, în Serie B. 

„Sunt semne care indică faptul că Steaua intenţionează să îi facă o ofertă concretă în vară lui Rangers pentru transferul lui Goian, fotbalist împrumutat în acest sezon la Spezia. Românul, care are unul dintre cele mai mari venituri de pe Ibrox, va fi lăsat să plece, având în vedere că a ajuns la o vârstă şi că va intra, în curând, în ultimul an de contract“, scriu cei de la scotsman.com.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite