Stanciu şi Chipciu, „invizibili“ contra lui Mourinho şi Ibrahimovici: cât au jucat cei doi în turul sferturilor Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Stanciu (centru)
Nicolae Stanciu (centru)

Ultimii doi români rămaşi în cupele europene în actuala stagiune au fost folosiţi, joi, în confruntarea Anderlecht - Manchester United, însă contribuţia lor la rezultatul final a fost minimă.

Anderlecht a plătit cea mai mare sumă de transfer din istoria clubului pentru aducerea lui Nicolae Stanciu, însă mijlocaşul român continuă să fie de cele mai multe ori şters în meciurile cu adevărat mari.

Duelul cu Manchester United de joi seara s-a încadrat în această categorie şi, aşteptând ceva special de la Stanciu, antrenorul Rene Weiler l-a inclus în primul „11“. Degeaba însă! Fostul stelist s-a văzut doar atunci când a bătut cornerele. Stanciu nu s-a ridicat la nivelul rolului pe care ar trebui să-l aibă, cel de play-maker şi a fost al doilea jucător schimbat la Anderlecht, după 65 de minute.

Nici Alex Chipciu, introdus în minutul 58, nu s-a remarcat la formaţia din Bruxelles. 

Prima repriză le-a aparţinut englezilor care au şi deschis scorul prin armeanul Mkhitaryan (36). După pauză, trupa pregătită de Jose Mourinho a mai căzut, însă nici belgienii nu şi-au creat mari ocazii. Totuşi, Anderlecht a egalat prin Dendoncker (86) la cam singura fază în care a ameninţat poarta apărată de Romero.

Liga Europa, sferturi, tur

Anderlecht - Manchester United 1-1

Dendoncker 86 / Mkhitaryan 36

Celta Vigo - Genk 3-2

Sisto 15, Iago Aspas 17, Guidetti 38 / Boetius 10, Buffel 67

Ajax - Schalke 04 2-0

Klaassen 23-penalty, 52

Lyon - Beşiktaş 2-1

Tolisso 83. Morel 84 / Babel 15

*Meciurile retur se vor juca la 20 aprilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite