Sorana, devastată: Cârstea a fost implicată într-un meci sufocant la Roma. Ce a putut să facă românca în decisiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cârstea (43 WTA) a devenit a doua jucătoare din România care a părăsit competiţia încă după primul meci. Spre deosebire de Mihaela Buzărnescu (33 WTA) însă, „Sori“ şi-a chinuit teribil adversara din runda inaugurală.

Sorana Cârstea s-a agăţat cu disperare de meciul cu Danielle Collins (47 WTA), însă această confruntare s-a încheiat cu un nou eşec şi a adâncit criza în care se află românca, începând din luna martie. De atunci, Cârstea are un bilanţ catastrofal: 2 victorii, 6 înfrângeri.

Astăzi, Sorana a început prost primul set în care a fost condusă mai tot timpul, înainte de a ceda cu 3-6. Apoi însă, Cârstea a dat dovadă de un spirit de luptă ieşit din comun! În setul doi, americanca Danielle Collins s-a distanţat la 3-1, însă Cârstea a luat patru game-uri la rând pentru a trece în frunte: 5-3. „Sori“ a luat apoi setul cu 6-4.

Decisivul s-a desfăşurat după un scenariu incredibil: Collins s-a dus, mai întâi, la 5-0! Apoi însă, Cârstea s-a apropiat la 5-4. Collins a servit la acest scor pentru câştigarea meciului şi a valorificat prima minge de meci la 15.

Partida a durat o oră şi 57 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite