Situaţie dramatică la Craiova lui Mititelu: „N-am mai luat un salariu din iulie 2013!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova s-au pregătit doar prin săli de sport, n-au văzut un leu de 8 luni şi au renunţat la amicalul cu Rapid pentru a nu se face de râs.

Universitatea Craiova şi-a întrerupt în această săptămână activitatea din cauza faptului că echipa n-are unde să se antreneze şi nici unde să joace. Căpitanul echipei, Mădălin Ciucă, spune că există varianta mutării la Severin, iar dacă nu, clubul se va desfiinţa.
Adrian Mititelu a vorbit non-stop în ultima perioadă şi nimeni nu mai ştie ce e adevărat, ce e fals şi ce e pură speranţă în declaraţiile acestuia.

Puţin au plecat însă urechea şi la ce au de spus jucătorii, adică cei care au avut cel mai mult de suferit. Click! i-a oferit această şansă lui Mădălin Ciucă, liderul din vestiar al oltenilor. „N-am pus piciorul pe iarbă de când s-a încheiat turul campionatului. Ne-am antrenat prin săli de sport şi pe ciment şi toţi jucătorii au început să se plângă de dureri mari de picioare. În plus, ambele noastre amicale au fost disputate pe teren sintetic. Nu poţi să faci performanţă aşa şi am întrerupt totul până la rezolvarea problemei”, a afirmat acesta, care a vorbit şi despre bani. „Eu n-am mai primit salariu din iulie 2013, pe când jucam la Gaz Metan Mediaş. La Craiova n-am luat nimic. Noroc că sunt din Băileşti, am apartament în Craiova, şi nu trebuie să plătesc chirie. Am înţeles că se dicută mutarea noastră la Severin, unde ar urma să ne şi antrenăm şi să jucăm. Într-o zi, două se decide tot. Dacă nu se rezolvă, atunci s-a zis cu noi. Amicalul cu Rapid noi n-am vrut să-l mai jucăm, ca să nu ne facem de râs. Ei au făcut cantonament în Antalya, noi nimic. N-avea niciun rost”, a încheiat fundaşul de 31 de ani.

Mititelu s-a certat şi cu Marin Condescu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite