Simona Halep la Miami. Suspiciuni de doping? Simona Halep a fost cea mai controlată jucătoare din circuitul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep joacă în sferuturi la Miami
Simona Halep joacă în sferuturi la Miami

Simona Halep este în sferturi la Miami şi are un an 2015 care se anunţă cel puţin la fel de bun precum anul 2014, în care a cunoscut cea mai importantă ascensiune.

Simona Halep joacă la Miami, se află pe locul 3 WTA şi ar putea urca din nou pe poziţia a doua, dacă îşi adjudecă turneul de la Miami. Ea a mai fost pe locul al doilea anul trecut, vreme de şapte săptămâni, aceasta fiind cea mai bună poziţie WTA din cariera sa. Parcursul Simonei Halep a determinat însă şi un control amănunţit din partea departamentului anti-doping, lucru dezvăluit de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

 "Multă lume se întreabă despre controalele antidoping din tenis. Vă spun că sunt la fel de dese ca în toate sporturile. Din câte ştiu, Simona a fost printre cele mai controlate, dacă nu cea mai controlată dintre toate tenismenele în 2014. A făcut destule teste antidoping pentru a nu plana niciun fel de suspiciuni asupra ei”, a declarat acesta, pentru ziarul Ring.

FOTO Simona Halep se zbenguie pe plaja de la Miami

VIDEO Fanii români au ajutat-o pe Simona Halep făcând un gest nesportiv la adresa italiencei

Cristian Tudor Popescu explică unde s-a făcut diferenţa dintre Halep şi Penetta. "Simona a dat impresia că se uită la un film"

*Simona Halep la Miami: Stephens e într-o formă fantastică. Ce a spus americanca despre parcursul ei de până acum

*VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns în sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune în setul doi

*VIDEO Simona Halep la Miami: ce a spus imediat după victoria cu Pennetta şi de ce a făcut un gest bizar în setul doi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite