Simona Halep la Miami: românca a vorbit despre meciul cu Stephens şi un amănunt îngrijorător în duelurile cu ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Scorul confruntărilor Halep – Stephens e egal, 2-2, însă, acest bilanţ ascunde un detaliu foarte important pe care l-a remarcat şi Simona, înaintea meciului de la sferturi, la Miami.

Au mai rămas opt jucătoare în cursă pentru câştigarea turneului de la Miami, iar Simona Halep ştie cam cum va arăta traseul ei până în finală.

Cu siguranţă însă, în acest moment, toate gândurile Simonei se îndreaptă spre confruntarea cu Sloane Stephens (SUA, 48 WTA), o jucătoare care se află într-o formă devastatoare la Miami, după cum a explicat chiar ea.

Halep şi Stephens s-au confruntat de patru ori în circuitul WTA, fiecare având două victorii. Problema e că Simona a câştigat doar pe zgură, pierzând partidele de pe hard, aşa cum e şi suprafaţa de la Miami. Constănţeanca de 23 de ani a remarcat şi ea acest aspect, într-un interviu acordat reporterului Digi Sport, aflat în Statele Unite.

Ce a spus?

„Mă aştept la un meci greu. Stephens e tânără şi are foarte multă putere în corp. Am şansa mea şi, cu siguranţă, voi lupta pentru ea. Meciul e deschis. Chiar dacă n-am câştigat pe hard împotriva ei, am încredere în mine, una care e foarte ridicată în acest moment. Am câştigat meciuri importante şi grele“, a spus Halep.

Aceasta a explicat cum şi-a îmbunătăţit prestaţiile în 2015, an în care a bifat 23 de victorii şi o singură înfrângere până acum. În plus, a dezvăluit care a fost cheia primului succes obţinut împotriva lui Flavia Pennetta.

„Nivelul meu de joc e mult mai ridicat şi foarte schimbat faţă de cel din 2013. Am progresat mult mai mult la capitolele agresivitate şi lovituri. Joc un tenis mult mai bun decât cel din 2013, am mai multă încredere în mine şi am crezut că pot câştiga împotriva lui Pennetta. E o persoana deosebită. E una dintre amicele mele din circuit“, a adăugat numărul 3 WTA. 

CITEŞTE ŞI:

Suspiciuni de doping? Simona Halep a fost cea mai controlată sportivă din circuitul WTA

Simona Halep la Miami: Stephens e într-o formă fantastică. Ce a spus americanca despre parcursul ei de până acum

VIDEO Simona Halep la Miami: ce a spus imediat după victoria cu Pennetta şi de ce a făcut un gest bizar în setul doi

VIDEO Fanii români au ajutat-o pe Simona Halep făcând un gest nesportiv la adresa italiencei

Cristian Tudor Popescu explică unde s-a făcut difernţa dintre Halep şi Penetta. "Simona a dat impresia că se uită la un film"

VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns în sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune în setul doi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite