Simona Halep la Guangzhou: ocupanta locului 2 WTA joacă în condiţii bizare în China. De cine a scăpat după turul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turneu de categorie Internaţional, la fel ca cel de la Bucureşti la care n-a participat, pare a fi prea mic pentru o sportivă de talia lui Halep.

La câteva ore după calificarea obţinută de Monica Niculescu în sferturi, Simona Halep a păşit pe o arenă centrală aproape goală! 

Iar asta în ciuda faptului că meciul ei cu Timea Babos (Ungaria, 75 WTA) s-a jucat în prime-time, la ora 20.30, ora locală.

La fel ca în primul ei joc, cel cu Petra Martici (Croaţia, 128 WTA), Simona s-a grăbit să-şi tranşeze victoria. Dacă marţi a stat pe teren o oră şi jumătate, de această dată a rezolvat meciul într-o oră şi şapte minute.

Jucătoarea din Ungaria s-a ţinut după Halep până la 3-3, reuşind şi două break-uri. Apoi însă, Halep a luat nouă din următoarele zece game-uri şi s-a impus cu 6-4, 6-0. În următoarea partidă, joi, nu mai devreme de ora 14.00, ocupanta locului 2 WTA o va întâlni pe Denisa Allertova (Cehia, 74 WTA), adversară cu care nu s-a mai confruntat până acum în circuitul WTA.

A scăpat de cea mai periculoasă adversară

Simona Halep e favorită numărul 1 la Guangzhou, iar românca a scăpat de cea mai bine cotată jucătoare de după ea chiar la finalul partidelor din turul I. Andrea Petkovici (Germania, 17 WTA) a fost eliminată de Monica Puig (Puerto Rico, 106 WTA) şi a părăsit turneul. În optimi însă, toate favoritele au câştigat, aşa că, pe lângă Halep, au ajuns în sferturi şi Errani (WTA), Jankovici (25 WTA) şi Kuznetsova (31 WTA).  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite