Simona Halep, eşec după eşec: a fost bătută şi la dublu. Câţi bani va primi după ce a făcut act de prezenţă la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca de 23 de ani a încheiat socotelile cu turneul londonez în 48 de ore. Marţi a pierdut la simplu, joi la dublu. Nu va pleca însă cu mâna goală din Anglia.

Simona Halep a fost plasată în „Topul ruşinii“ de jurnaliştii BBC pentru contraperformanţa bifată în meciul cu Jana Cepelova (Slovacia, 106 WTA).

Eşecul de marţi a atras critici dure la adresa Simonei, jurnalistul Cristian Tudor Popescu fiind cel mai vehement în analiza sa.

La 48 de ore după eliminarea de la simplu, constănţeanca de 23 de ani a părăsit şi competiţia la dublu, tot în primul tur. Perechea formată din Simona Halep – Elena Bogdan a cedat în confruntarea cu Su-Wei Hsieh - Flavia Pennetta (Taiwan - Italia), scor 4-6, 1-6. Meciul a durat doar 57 de minute.

Halep va primi 10 puncte WTA şi 29.000 de lire sterline pentru prezenţa sa pe tabolul principal la simplu, în timp ce participarea la dublu va fi recompensată cu 10 puncte WTA şi 9.000 de lire sterline.

Olaru a pierdut şi ea

Tot în cadrul turneului de la dublu, perechea formată din Raluca Olaru – Chen Liang (România – China) a fost învinsă, în turul I, de cuplul format din Belinda Bencici – Katerina Siniakova (Elveţia – Cehia), scor 5-7, 5-7, după o oră şi 47 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite