Simona Halep, analizată de site-ul WTA: specialiştii prevăd un viitor strălucit pentru constănţeanca de 23 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Ocupanta locului 3 în lume a ieşit de sub lumina reflectoarelor pentru câteva săptămâni, perioadă în care se va odihni. Ea rămâne însă sub lupa experţilor.

Aproape toate jucătoarele din Top 20 vor fi implicate, în acest weekend, în Fed Cup, însă printre ele nu se va număra şi Simona Halep.

Chiar dacă nu va reprezenta România în confruntările cu Canada, constănţeanca de 23 de ani va continua să promoveze imaginea ţării prin prestaţiile ei formidabile, aşa cum au fost şi cele din ultima perioadă. 

Bilanţul excelent al Simonei în 2015, 24 de victorii, două înfrângeri şi trei trofee câştigate, au ridicat-o pe locul 2 în clasamentul celor opt jucătoare care vor fi la Turneul Campioanelor, în Singapore, la finalul anului. 

Tocmai de aceea, într-un amplu material de analiză, site-ul oficial WTA i-a alocat spaţii importante jucătoarei din România.

Ce au scris despre Halep?

„În clasamentul RTS (Road To Singapore), Simona Halep a depăşit-o pe Maria Şarapova, ajungând pe locul 2“, e prima remarcă a celor de la WTA.

Sursa citată o plasează pe ocupanta locului 3 WTA în categoria „suspecţilor de serviciu“, indicând că, aproape sigur, Halep va ajunge la Singapore şi în 2015. Astfel, Simona face parte dintr-un club select, alături de Serena Williams şi Maria Şarapova.

„Halep joacă extraordinar, în mod constant, şi a învăţat să câştige meciurile ei şi atunci când nu se află în cea mai bună zi. Are toate calităţile necesare pentru a ajunge pe locul 1 în lume în viitor“, e verdictul celor de la WTA.

CITEŞTE ŞI:

*O jucătoare de tenis jubilează că nu mai e româncă: cine e Edina Gallovits, sportiva care ne-a reprezentat în Fed Cup

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite