Serena, cu nervii la pământ: şi-a distrus racheta şi a pierdut finala de la Indian Wells. Avem şi campionul de la masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul mondial a jucat doar pentru a treia oară, în ultimii 15 ani, la turneul american, şi a avut parte de o finală de coşmar. La competiţia băieţilor, în schimb, favoritul şi-a respectat statutul şi s-a impus, fără probleme.

Viktoria Azarenka (Belarus, 15 WTA) e jucătoarea care a preluat titlul cucerit, anul trecut, de Simona Halep, la Indian Wells.

Cu doar trei victorii în faţa Serenei Williams în 20 de confruntări, sportiva de 26 de ani a profitat de faptul că liderul mondial şi-a pierdut serviciul, la începutul fiecărui set, comiţând o dublă greşeală de fiecare dată. Astfel de erori au enervat-o atât de tare pe Serena, încât ea şi-a distrus racheta, dând cu ea de pământ în al doilea set, atunci când era condusă cu 0-3.

După 88 de minute de joc, Azarenka şi-a adjudecat trofeul, scor 6-4, 6-4. A fost al doilea triumf pentru Azarenka, la Indian Wells, după cel din 2012, atunci când a învins-o pe Maria Şarapova, scor 6-2, 6-3.

Djokovici, victorie lejeră

Spre deosebire de turneul feminin, la băieţi, n-a existat nicio surpriză în ultimul act. Novak Djokovici (Serbia, 1 ATP) a trecut de Milos Raonici (Canada, 14 ATP), 6-2, 6-0, după 79 de minute.

Djokovici a ajuns la cinci titluri cucerite la Indian Wells (2008, 2011, 2014, 2015, 2016). Sârbul a fost învins în finala din 2007 de Rafael Nadal (2-6, 5-7).

Serena şi Azarenka, enervate de o remarcă sexistă: Nu o să stăm în genunchi!

Adversare dificile pentru Halep la turneul de la Miami. Vezi AICI cu cine se poate întâlni românca

A minţit cu sânge rece! Vezi AICI cine a dat-o de gol pe Maria Şarapova în scandalul de dopaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite