Secretul Andreei Mitu. Ascensiunea a început după ce a luat o decizie dură în viaţa ei personală: „Mi-e mai bine aşa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mitu traversează cea mai bună perioadă din cariera ei, performanţa de la Roland Garros, unde a ajuns în optimi – cea mai bună clasare a unei jucătoare din România anul acesta – confirmând urcuşul ei profesional.

Pentru jucătoarea de 23 de ani meciul de FED Cup, din aprilie, de la Montreal, când a învins-o pe celebra şi aroganta Eugenie Bouchard şi a adus un punct important României a fost declanşatorul ascensiunii în ierarahia WTA, Andreea intrând în Top 100, iar de săptămâna viitoare urmând a se regăsi pe poziţia a 67-a a clasamentului jucătoarelor profesioniste de tenis.

Fire extrem de veselă, volubilă şi cu “lipici” la fani, Andreea Mitu a dezvăluit în exclusivitate pentru publicaţia www.iClara.ro faptul că nu mai are iubit. “Nu ştiu de ce oamenii vorbesc despre un iubit al meu, pentru că nu am nici unul. Totul s-a terminat de la Fed Cup. Abia acum sunt mai liniştită. Nu am mai vrut eu să continui şi bine am făcut. Am luat o decizie mai mult decât înţeleaptă, iar acum mă bucur de tenis şi de viaţa pe care o am”, a spus Andreea.

Coincidenţă sau nu, ascensiunea ei în tenis a coincis cu o reorganizare a vieţii personale, iar Andreea se simte foarte bine aşa. Ea i-a avut alături la Paris, pe părinţi şi pe fratele ei, care este fotbalist în liga secundă la Gloria Buzău, şi în timpul liber s-au plimbat împreună prin oraş, vizitând toate obiectivele turistice importante. În perioada următoare, Andreea va începe pregătirea sezonului de iarbă, pentru a face o figură frumoasă la Wimbledon, turneu care începe la sfârşitul lunii şi care îi este foarte drag jucătoarei noastre, atât prin eleganţa şi grandoarea lui, dar şi pentru un lucru mai puţin ştiut. Anul trecut, Andreea Mitu a avut o perioadă dificilă, fiind chinuită de accidentări şi decisese să se retragă. Alesese Wimbledonul, ca ultimul turneu al carierei, dar o evoluţie bună acolo, încununată cu accesul în turul trei al calificărilor, a făcut-o să se răzgândească şi meargă înainte. Iar timpul i-a dat dreptate, Andreea Mitu devenind una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis din România, care are un viitor frumos în faţă.

Mitu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite