Se retrage o legendă. Aurelia Brădeanu va juca ultimele meciuri la naţionala de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista Aurelia Brădeanu, componentă a campioanei CSM Bucureşti, va juca ultimele două partide din carieră pentru echipa naţională la Trofeul Carpaţi, de la Cluj-Napoca, pe 26 şi 27 noiembrie.

La cei 37 de ani, Aurelia Brădeanu se mândreşte cu un palmares de invidiat, la nivel de echipă naţională având 17 participări la turnee finale ale marilor competiţii şi un bilanţ de o medalie de argint şi una de bronz la CM (2005 şi 2015), una de bronz la CE (2010), precum şi cele de aur la CE şi CM de tineret. De asemenea, a bifat trei prezenţe la Jocurile Olimpice (2000, 2008 şi 2016).

După participarea la Campionatul Mondial din 2015, unde România a obţinut medalia de bronz, Brădeanu declara că a fost ultimul său Mondial, iar în acest an a mai particiat la JO de la Rio (locul 9), aceasta fiind ultima sa competiţie oficială în tricoul echipei naţionale.

FR Handbal a anunţat, marţi, că Aurelia Brădeanu îşi va lua la rămas-bun de la fanii naţionalei la Trofeul Carpaţi, de la Cluj-Napoca, programat în 26 şi 27 noiembrie, cu loturile A şi B ale României, plus Ungaria şi Olanda.

La nivel de club, Aurelia Brădeanu este calificată cu CSM Bucureşti în grupele principale ale Ligii Campionilor, echipa cu care a câştigat trofeul pentru prima dată în carieră în acest an.

Anterior, a mai jucat Oltchim Râmnicu Vâlcea, Rapid Bucureşti, Gyor ETO şi Corona Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite