Schimb de replici în Liga I: "Penibilule, râsule, borâtule" versus "Marş de aici!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Maftei FOTO Mediafax
Vasile Maftei FOTO Mediafax

După ce că e o competiţie subemdiocră de care spectatorii se detaşează tot mai mult, Liga I propune şi replici triviale între jucători şi arbitri.

Scandalul etaoei vine de la meciul dintre Viitorul şi Voluntari, câştigat de echipa lui Hagi cu 2-1. Arbitrul Istvan Kovacs a acordat un penalty gazdelor, dar şi repetarea loviturii, decizie care a stârnit furia oaspeţilor. Astfel, conform digisport.ro, arbitrul din Carei a scris în raport că fotbalistul Vasile Maftei i s-a adresat cu apelativele "râsule, borâtule, hoţule, penibilule", după care l-a înjurat "de morţi" în tunelul spre vestiare.

Maftei are versiunea lui: "Arbitrul să ne înjure pe noi... şi ştiţi foarte bine şi o să confirme şi alţi jucători pentru că nu se poate aşa ceva. Noi vorbim cu arbitrul ca să-i cerem explicaţii, de ce a dat penalty contra noastră, ce s-a întâmplat la faza respectivă şi el ne-a spus că nu ştie. Şi ne spunea <Marş de aici>! Păi, nu e normal ca un arbitru de talia lui, de Europa League, că de acum e de Europa League că arbitrează acolo, vine aici şi îşi dă în petec. Noi nu suntem sclavii nimănui. Nu am ajuns să ne înjure pe noi arbitrii. Nu avem voie să-i cerem explicaţii de ce a dat un penalty? Ce se va întâmpla acum? Păi, pe mine o să mă suspende câte etape o să vrea, o să scrie în foaie ce o să vrea dânsul pentru că are foaia şi pixul, noi o să rămânem fără puncte, peste două zile nu o să mai zică nimeni nimic şi asta este". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite