Un fost jucător din Bundesliga avertizează Steaua despre ce o aşteaptă în deplasarea cu Schalke

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner afişat de suporterii lui Schalke 04, în traducere „No power to the police“ FOTO Reuters
Banner afişat de suporterii lui Schalke 04, în traducere „No power to the police“ FOTO Reuters

Steaua joacă miercuri primul meci din Grupa E Champions League în deplasare, pe terenul lui Schalke 04. Partida se va disputa începând cu ora 21.45 şi va fi televizată de DigiSport şi DolceSport.

Sergiu Radu, fost jucător în Bundesliga, atrage atenţia asupra atmosferei de pe stadionul Gelsenkirchen: „Schalke, la meciurile de acasă, sunt altă echipă, practic sunt purtaţi pe umeri de aceşti suporteri, care fac o atmosferă extraordinară acasă. Se va vedea miercuri că va fi o atmosferă incendiară. Totul depinde de jucătorii Stelei, sa treacă peste acest moment, să îşi vadă de jocul lor şi de planul pe care Reghecampf l-a impus pentru acest joc.

Trebuie să avem această şansă să putem să îi prindem pe contraatac şi să nu fim sufocaţi de jocul lor ofensiv. Pot să spun că la ultimul meci de campionat, contra celor de la Mainz, Schalke a câştigat, dar cu o execuţie de excepţie a lui Boateng. Nu au practicat un joc care să ne îngrijoreze, dar acasă este total altceva“, a declarat acesta potrivit DigiSport.

TOATE ŞTIRILE DESPRE SCHALKE - STEAUA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite