Scene de groază în trenul care transporta suporterii Petrolului la meciul de Supercupă: un fan ploieştean a murit, după ce a căzut din tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În drumul spre Bucureşti al galeriei Petrolului pentru meciul de Supercupă contra Stelei, un suporter ploieştean a murit, după ce a căzut din tren, încercând să deschidă uşa trenului pentru a se răcori.

UPDATE Imediat după sosirea trenului în Bucureşti, 20 de fani ai Petrolului au fost duşi la secţie pentru a da  declaraţii. Ceilalţi suporteri au plecat spre Arena Naţională.

Potrivit trimisului "Adevărul" în Gara de Nord, omul care a căzut din tren era suporter al Petrolului, având în jur de 30 de ani şi doi copii minori.

Nicolae Popescu, şeful ISU Prahova a oferit mai multe detalii despre acest accident: "Un bărbat în vârstă de 35 de ani a căzut din tren între localităţile Tinosu şi Crivina. Echipajul SMURD venit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul. Trupul va fi dus la IML Ploieşti. La faţa locului se află Poliţia, SMURD şi o persoană din galeria Petrolului, rămasă pentru a da declaraţii."

Potrivit informaţiilor venite dinspre Jandarmerie, trenul i-a secţionat picioarele acelui călător, astfel că intervenţia SMURD-ului a fost tardivă.

După declaraţia purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, un suporter al Petrolului, care se afla în tren, a declarat pentru Click!: "Omul a vrut să deschidă uşa trenului în timpul mersului, a alunecat şi a căzut. A fost tras semnalul de alarmă, trenul a fost oprit în câmp şi a fost repus în mişcare după vreo 30 de minute", a spus un martor al accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ploieşti a declarat exclusiv pentru "Adevărul" că accidentul s-a întâmplat lângă gara Crivina din judeţul Prahova: "Cetăţeanul a încercat să deschidă uşa trenului pentru a lua o gură de aer, dar a alunecat şi a căzut din tren. Poliţia Transporturi Feroviare poate da mai multe detalii despre acest regretabil eveniment", a mai spus Adrian Oancea.

Purtătorul a negat că între suporterii Petrolului ar fi existat vreo altercaţie care să fi provocat acest tragic accident: "Nu s-a întâplat nimic între suporteri, acel om a deschis uşa trenului şi a căzut singur", a spus Oancea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite