Romeo Surdu îl va da în judecată pe fostul său coleg de la Milsami Orhei, Cristian Bud. Ce au de împărţit cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo Surdu, fostul jucător de la Steaua şi Rapid, a postat un mesaj pe pagina personală de pe o reţea de socializare în care relatează faptul că îl va da în judecată pe fostul său coleg de la Milsami Orhei, Cristian Bud, fost jucător la Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj.

”Cu privire la afirmaţiile lui Cristian Bud nu vreau să fac foarte multe comentarii în spaţiul public. Sunt afirmaţii defăimătoare la adresa mea, neadevărate care îmi produc grave prejudicii. Din acest motiv îl voi da în judecată. Îl aştept să demonstreze în instanţă tot ce a afirmat despre mine”, a postat Surdu. Cristian Bud şi-a reziliat contractul cu Milsami Orhei şi a avut o reacţie dură la adresa lui Surdu, pe care îl consideră vinovat de plecarea sa din Moldova. Într-un interviu acordat pentru ProSport, atacantul din Baia Mare l-a acuzat pe Surdu că "l-a lucrat" şi pe el, dar şi pe alţi componenţi ai echipei. Iată cele mai importante lucruri declarate de Bud pentru ProSport. 

”El l-a lucrat şi pe Tavi Abrudan, dar Tavi e un băiat prea simţit ca să spună ceva. Probabil vrea el să rămână singur la Milsami, el l-a lucrat şi pe antrenorul care a plecat. El zicea că el a făcut echipa, că el a câştigat campionatul. Se mai lăuda că el l-a pus pe preşedintele nostru, pe Ilan Shor, primar la Orhei. Mă chema în oraş, apoi spunea conducerii că merg în cluburi, că petrec. Nu s-a întâmplat o singură dată. Noi nu vorbeam deloc. De abia ne salutam, abia dădeam mâna. E singura persoană din viaţa mea pe care nu o suport. Nu vreau să îi fac rău, că aş putea să îi fac mai mult rău”, a declarat Bud, marţi, 9 februarie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite