România vibrează: Halep - Emma Răducanu, posibil meci la Indian Wells! Reacţia site-ului WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Ceea ce şi-au dorit iubitorii tenisului din ţară şi anume o confruntare între fosta ocupantă a locului 1 WTA şi noua stea din circuit are şanse mari să se întâmple, în California.

„Adevărul“ a scris, încă de acum două săptămâni, că un posibil meci Simona Halep (17 WTA) - Emma Răducanu (22 WTA) bate la uşă, având şanse să se joace la Indian Wells şi la Kremlin Cup. Şi, la cum arată tabloul primului turneu, stabilit în noaptea de luni spre marţi, cele două sportive se pot intersecta, în următoarele zile!

Atât „Simo“, cât şi Emma au un prim tur liber. Apoi, Halep trebuie să treacă de învingătoarea dulelului Marta Kostyuk (58 WTA) - Shuai Zhang (48 WTA), iar Răducanu va juca în turul II, fie cu Serrano Osorio (71 WTA), fie cu Sasnovich (100 WTA). Dacă atât Simona, cât şi Emma vor învinge în aceste partide, atunci vor ajunge faţă în faţă, în turul III!

Un asemenea meci, atât de aşteptat în România, a fost remarcat şi de site-ul WTA, citat de Eurosport: „Tragerea la sorţi pentru Indian Wells poate aduce faţă în faţă două câştigătoare de Grand Slam - Simona Halep şi Emma Răducanu - încă din turul 3. Toţi ochii vor fi pe această posibilă dispută, cele două urmând a fi adversare pentru prima dată, dacă vor trece de duelurile din turul secund. Răducanu îşi va face debutul la Indian Wells, întorcându-se în SUA pentru prima oară de la momentul în care a luat pe sus lumea tenisului, impunându-se la US Open. Clasată pe 150 WTA în acel moment, Răducanu a devenit prima jucătoare venită din calificări care câştigă un turneu de Grand Slam. Graţie acelei performanţe, Emma se află acum pe locul 22 în lume“.

CITEŞTE ŞI:

„Emma Răducanu, ADN românesc“: Postare superbă de la Indian Wells FOTO

POSIBIL TRASEU PETRU HALEP, LA INDIAN WELLS

Turul I: bye

Turul II: Marta Kostyuk (58 WTA) sau Shuai Zhang (48 WTA)

Turul III: Răducanu (22 WTA) / Serrano Osorio (71 WTA) / Sasnovich (100 WTA)

Optimi: Kvitova (11 WTA) / Azarenka (32 WTA)

Sferturi: Svitolina (7 WTA) / Cîrstea (40 WTA) / Mertens (18 WTA)

Semifinale: Swiatek (4 WTA) / Bencic (10 WTA) / Rybakina (16 WTA)

Finală: Pliskova (3 WTA) / Krejcikova (5 WTA) / Muguruza (6 WTA)

   

Sorana

Sorana Cîrstea şi Irina Begu, pe tablou. Ruse, la o victorie de turul I

România mai are două sportive acceptate direct pe tabloul principal de la Indian Wells (4-17 octombrie). Vorbim despre Sorana Cîrstea - foto (40 WTA) şi Irina Begu (61 WTA).

„Sori“ are, de asemenea, un prim tur liber. Apoi, va da de Ann Li (69 WTA) sau de Misaki Doi (109 WTA). Iar dacă învinge, românca va ajunge la meciul din turul III, foarte probabil cu Elina Svitolina (7 WTA).

Begu, în schimb, îşi va începe parcursul din turul I, acolo unde se va duela cu Fiona Ferro (83 WTA).

Pe tabloul principal poate promova şi Gabriela Ruse (92 WTA). Aflată în calificări, aceasta a câştigat deja un meci, 7-5, 6-2 cu Douglas (566 WTA). În partida decisivă pentru intrarea în turul I de la Indian Wells, Ruse o va întâlni pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove (29 de ani, 153 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite