România o pierde pe Anamaria Prodan: Unde se va muta impresarul FIFA după decesul mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a devenit cel mai influent impresar pe piaţa internă, după arestarea fraţilor Becali. Sunt însă şanse ca, în viitorul apropiat, ea să-şi dirijeze afacerea din străinătate.

Anamaria Prodan a suferit o pierdere grea, după ce mama ei, Ionela, a decedat recent. Această lovitură o poate îndemna pe impresarul FIFA să ia o decizie radicală.

Având în vedere că deţine mai multe proprietăţi în străinătate, soţia lui Laurenţiu Reghecampf ia în calcul, potrivit „Libertatea“, să plece din România.

„Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieţii ei se desfăşoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, băiatul lui Reghe locuieşte în Germania. Ana vine ocazional aici (n.r. în România), cel mai probabil că multe dintre proprietăţi vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, e prea devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în România special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în altă parte. Acum, însă, că Ionela nu mai e, cu siguranţă că se va muta în America definitiv şi că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante“, a declarat o sursă apropiată de Anamaria.

CITEŞTE ŞI:

Halep e unică în lume: Cifrele care demonstrează că Simona e o jucătoare fără egal în tenisul feminin la ora actuală

Neymar şochează lumea fotbalului: S-a aflat salariul colosal pe care îl are la PSG. Cât primesc colegii lui de echipă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite