Lupescu, învins, dar plin de bani: Cu ce afacere de succes se ocupă soţia sa în Elveţia şi cât câştigă pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lupescu

Ionuţ Lupescu a renunţat la funcţia pe care o deţinea la UEFA, n-a ajuns nici preşedinte la FRF, dar viaţa sa va merge înainte, fără prea multe regrete.

Ionuţ Lupescu a renunţat la un salariu de aproximativ 6.000 de euro pe lună la UEFA în tentativa de a câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte la Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Planul său a eşuat însă, Răzvan Burleanu obţinând un nou mandat de patru ani cu scorul de 168-78. „Kaiserul“ s-a şi întors deja în Elveţia, acolo unde locuieşte alături de familia sa. Potrivit mai multor surse, fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur are acum mai multe opţiuni profesionale printre care s-ar număra şi un post la FIFA.

Dar chiar dacă ar sta acasă, Lupescu nu va avea probleme financiare. Sport.ro a scris că soţia sa, Flori, are de trei ani o afacere de succes în Elveţia. Ea deţine o o cofetărie care realizează torturi personalizate pentru diverse evenimente. Aceasta se numeşte „Florence Gateau“ şi se află chiar pe artera principală din localitatea Rolle, cantonul Vaud, în partea vestica vorbitoare de limba franceza a Elvetiei.

Potrivit sursei citate, Flori Lupescu are venituri lunare de peste 6.000 de euro, cât era salariul soţului ei la UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite