România poate da lovitura: Un super-antrenor e gata să vină să revigoreze echipa naţională. Are 14 trofee câştigate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în ultimii 10-15 ani, tricolorii au fost pregătiţi, în mare parte, de cuplul Iordănescu – Piţurcă, acum prima reprezentativă poate ajunge, în sfârşit, pe mâinile unui selecţioner competent.

Echipa naţională va aborda campania de calificare pentru Mondialul din 2018 cu un nou staff tehnic, după ce Viorel Moldovan a preluat deja Auxerre, iar Anghel Iordănescu, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea urmează să fie înlocuiţi după parcursul slab de la Euro 2016.

În aceste condiţii, în presă a apărut o listă pe care se află numele unor posibili succesori pentru Iordănescu. Potrivit speculaţiilor, aducerea unui străin ar fi prioritatea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), dar în cărţi ar fi şi Cosmin Olăroiu şi Ladislau Boloni.

În mai multe rânduri, s-a spus că primul ar fi imposibil de instalat la prima reprezentativă, deoarece câştigă cinci milioane de dolari pe an la Al-Ahli Dubai. Acum însă, Gino Iorgulescu, cel mai bun prieten al lui Oli din lumea fotbalului, a insistat că fostul stelist nu se va gândi la bani, atunci când e vorba de echipa naţională.

„Pe Olăroiu nu l-a căutat nimeni de la FRF. El mi-a spus că, dacă va fi contactat, va veni la naţională fără să ceară bani“, a declarat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pentru Pro TV.

Inclusiv Oli a lăsat de înţeles că ar accepta o eventuală ofertă de la FRF: „Deocamdată, echipa are selecţioner. Dacă se va pune vreodată problema, vom discuta. Pentru mine, orice angajament pe care îl am e o provocare. Dorinţa mea e să dau totul şi să fac maximum din ce pot face“.

De-a lungul carierei, tehnicianul de 47 de ani a cucerit 14 trofee în patru ţări diferite.

Olaroiu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite