VIDEO Real a pedalat în gol în faţa lui United. Meciul în care Ferguson i-a arătat lui Mourinho cine e şeful

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Manchester are un bilanţ dezastruos în confruntările directe cu „The Special One“: doar două victorii pentru scoţianul de 71 de ani. În rest, şase înfrângeri şi şapte remize. Miercuri seară însă, antrenorul liderului din Premier League a părăsit „Santiago Bernabeu“ cu zâmbetul pe buze.

Probabil că Ronaldo şi colegii săi nici acum nu realizează ce li s-a întâmplat în meciul cu Manchester United, în prima manşă din optimile Ligii Campionilor. „Galacticii“ au atacat în valuri, în faţa unei echipe care s-a aşezat în jumătatea proprie, însă, la final, madrilenii ar fi trebuit să fie bucuroşi că n-au pierdut!

Într-un meci în care Real ar fi vrut să şteargă toate nereuşitele din campionat, englezii au fost cei care au deschis scorul prin Welbeck din pasa lui Rooney (20). Zece minute mai târziu, Cristiano Ronaldo, cel despre care se spune că în vară se va întoarce la Manchester United, a egalat cu o lovitură de cap din centrarea lui Di Maria. În semn de respect faţă de fosta sa echipă, CR7 nu s-a bucurat.

De aici până la final, gazdele au atacat cu disperare, însă datorită geniului lui Ferguson s-au întâmplat două lucruri:

1- În partea secundă, Cristiano Ronaldo a fost anihilat total şi aproape că nu s-a văzut cu excepţia unei lovituri libere pe care a executat-o excelent.

2- Deşi Real a atacat furibund, Manchester a avut cele mai mari ocazii.

Pentru Real, Coentrao putea face 2-1, dar De Gea a avut o paradă incredibilă, care i-a încununat seara aproape perfectă.

Van Persie, ce ocazii!

În minutul 72, au venit cele mai mari ocazii ale părţii secunde, ambele în contul englezilor. 

Van Persie a scăpat pe dreapta, a intrat în careu şi a zguduit transversala. Aproape instantaneu, balonul a fost aruncat din nou în careul Realului. Xabi Alonso a apreciat greşit, l-a invitat pe portarul Diego Lopez să iasă pentru a culege balonul, iar acelaşi Van Persie a profitat. Olandezul a interceptat mingea, însă a lovit-o prost. Chiar şi aşa putea fi 2-1 pentru Manchester, dacă Xabi Alonso n-ar fi urmărit faza pentru a respinge de pe linia porţii!

În prelungiri, Van Persie a mai prins un şut formidabil, în diagonală, pe care scria 2-1, însă care a fost respins în corner de Diego Lopez.

Returul e programat la 5 martie, pe „Old Trafford“, atunci când Ronaldo se va întoarce la oraşul pe care îl numeşte „acasă“: Manchester.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite