Reacţiile oamenilor din fotbal după ce Dumitru Dragomir a fost înlăturat de Gino Iorgulescu de la conducerea LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu, Gino Iorgulescu şi Dumitru Dragomir (de la stânga la dreapta)
Mircea Sandu, Gino Iorgulescu şi Dumitru Dragomir (de la stânga la dreapta)

Vestea că Gino Iorgulescu a devenit preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost o surpriză, în ciuda faptului că existau speculaţii care inducau o schimbare majoră la conducerea primului eşalon românesc.

Gino Iorgulescu este noul preşedinte LPF! Primele reacţii ale noului conducător  

Valeriu Argăseală (preşedinte CA Steaua): „De la început am declarat că vom da votul pentru Iorgulescu şi aşa am făcut, a ieşit el. Sper să îşi ducă la îndeplinire programul pe care l-a expus: drepturile de televizare, transparenţă, discuţii cu cluburile. E vorba de un contract care se va negocia, în ceea ce priveşte drepturile de televizare. Câţi bani vor veni nu ştiu, dar plecăm de la pragul pe care l-a anunţat domnul Mitică Dragomir, 34 de milioane“.

Primele declaraţii date de Dumitru Dragomir după ce a fost detronat de la şefia LPF  

Bogdan Bălănescu (secretar general Dinamo): „E o schimbare decisă de Adunarea Generală a ligii. E decizia cluburilor şi trebuie respectată pentru următorii patru ani“.

VIDEO EXCLUSIV Iorgulescu i-a făcut un rechizitoriu dur lui Dragomir şi i-a transmis un mesaj: „Vremea ta a trecut“. Cum vrea să revigoreze fotbalul

Valeriu Iftime (finanţator FC Botoşani): „Această schimbare a lui Mitică Dragomir este un lucru bun şi sănătos. Fotbalul românesc avea nevoie de o schimbare, o recredibilizare. Eram prizonierii unui sistem, în care Mitică Dragomir spunea că va fi preşedinte 100 de ani! Începeam să mă tem că vom muri toţi şi Dragomir tot va rămâne preşedinte la Ligă! Totul era previzibil în campionatul nostru. Acum există premisele unei schimbări. Nu pot decât să sper că domnul Iorgulescu va reuşi să schimbe în bine fotbalul românesc. Sper să asistăm la o creştere a nivelului competiţiei, la readucerea oamenilor la stadion şi la acordarea unei mai mari atenţii centrelor de copii şi juniori. Ar fi dezagreabil ca rezultatul alegerilor să fi fost influenţat de politică. Sunt total împotriva unor astfel de activităţi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite