Reacţii după meciul Manchester City - Steaua 1-0. „N-aş vrea să mai fiu umilit, nu mai vreau echipe din Anglia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nolito, între Muniru şi Mitrea FOTO UEFA.com
Nolito, între Muniru şi Mitrea FOTO UEFA.com

După 0-6 la general cu Manchester City, Steaua merge în grupele Europa League şi va fi în urna a doua valorică la tragerea la sorţi de vineri.

Steaua a pierdut cu 1-0 returul cu Manchester City şi va juca în grupele Europa League. 

Gigi Becali (DigiSport): "City nu a dat drumul la motoare, nu e nimic relevant în meciul ăsta. Ar fi bine să cădem cu Manchester United în Europa League ca să mai luăm 1,5 - 2 milioane din bilete, dar n-aş vrea să mai fiu umilit. Sunt echipe care te umilesc, n-ai ce să le faci, eu echipe din Anglia şi Spania nu vreau, vreau din Italia. Despre Stanciu, încă nu am primit un răspuns, mai aşteptăm, dar cred că o să-l dăm, o să luăm 10 milioane de lire sterline. Aş vrea să-l iau pe Alibec, dar fără ţigări şi cola şi să ajungă la 85 de kilograme. Dacă dă două goluri cu West Ham, face 3-4 milioane de euro".

Laurenţiu Reghecampf (Sport.ro): "Din păcate, nu am avut parte de un rezultat pozitiv, am crezut că vom avea mai mult curaj. Ştiam că cei de la City nu vor folosi prima echipă şi trebuia să marcăm măcar un gol. Cel mai important este să avem o grupă de unde să ne putem califica în primăvara europeană".

Nicolae Stanciu (DolceSport): "Nu s-au schimbat foarte multe, astăzi am făcut un joc foarte bun defensiv si cu puţin noroc se putea termina egal. În Europa League ne dorim adversari mai accesibili, să ne putem califica mai departe.Cu siguranţă mă voi întoarce cu echipa, nu ştiu nimic de un transfer deocamdată. Mă simt bine la Steaua şi încerc să-mi fac treaba aici. Momentan este o diferenţă uriaşă între echipele de top şi noi. Ne bucurăm că am jucat un astfel de meci şi că ne-am calificat în grupele cupelor europene". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite