Răzvan Raţ despre Cosmin Contra, noul antrenor al lui Getafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Altădată colegi la echipa naţională, acum Răzvan Raţ şi Cosmin Contra au devenit adversari în Primera División. Primul din postura de jucător, la Rayo Vallecano, cel de-al doilea de antrenor, la Getafe. Cele două formaţii au misiunea comună de a evita retrogradarea în eşalonul secund.

„Cu siguranţă este altceva... Va antrena la cel mai înalt nivel. Plus, în ultima vreme, Getafe nu a fost în cea mai bună formă, au trecut foarte multe luni de când nu au mai câştigat. Sper ca impactul pe care îl va avea Contra asupra echipei să fie unul pozitiv şi echipa să reacţioneze“, a declarat Răzvan Raţ potrivit DigiSport.

Fundaşul din Primera División a comentat şi situaţia lui Ciprian Marica, atacant la formaţia preluată de Contra: „Cred că poate mai mult decât ce a arătat până acum. E un jucător foarte valoros, care poate marca mai mult, îşi poate face ocazii. Cred că ştie Contra ce ştie“.

Getafe ocupă locul 16 în primul eşalon spaniol, cu 27 de puncte după tot atâtea etape. Ibericii nu au mai câştigat niciun meci din 29 noiembrie 2013, moment din care s-au mai disputat 12 partide în Primera División. Singura victorie reuşită de atunci de echipa lui Cosmin Contra a fost în 16-imile de finală din Cupa Spaniei, pe 17 decembrie 2013, cu Girona (4-1).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Presa internaţională despre Cosmin Contra, noul antrenor al lui Getafe

Reţeta eşecului: Petrolul s-a dezintegrat. Motivele pentru care şi antrenorul Cosmin Contra a abandonat echipa

Cosmin Contra, la Getafe! Antrenorul şi-a reziliat contractul cu Petrolul şi merge în Spania la echipa lui Marica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite