Presa spaniolă despre Raul Rusescu: „Este evident de ce a prins atât de puţine momente în tricoul Sevillei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu, jucător legitimat la FC Sevilla FOTO Răzvan Păsărică
Raul Rusescu, jucător legitimat la FC Sevilla FOTO Răzvan Păsărică

Raul Rusescu a făcut parte din primul 11 aliniat de FC Sevilla în meciul cu Racing Santander, pe care echipa sa l-a câştigat cu 1-0, astfel încât este aproape acum de optimile de finală din Cupa Spaniei.

Aşa cum a anunţat, Unai Emery a contat pe Raul Rusescu în echipa de titulari în meciul din Cupa Spaniei, în care unicul gol a purtat semnătura lui Jairo Samperio (5'). Fostul golgheter al Stelei şi-a creat câteva ocazii bune de gol, însă întrucât nu a reuşit să înscrie şi până acum i s-au dat prea puţine şanse de afirmare, e foarte probabil să fie pe final de înţelegere cu gruparea andaluză.

Rusescu a fost scos de pe teren în minutul 52, după eliminarea lui Coke Andújar, când antrenorul a decis să-l schimbe pe român cu fundaşul Fernando Navarro. Presa spaniolă a comentat evoluţia fostului jucător al campioanei României: „Rusescu s-a străduit, a arătat că vrea, însă nu a avut mari realizări. Nu are precizie, iar la nivel fizic nu se prezintă cum ar trebui după cele patru luni scurse de la începutul sezonului. După această evoluţie este evident de ce a prins atât de puţine minute în tricoul alb-roşu“.



Cifrele lui Raul Rusescu la FC Sevilla

apariţii în tricoul grupării

goluri reuşite

2.500.000€ este valoarea estimată de Transfermarkt.co.uk

Ştiri pe aceeaşi temă:

Încă o veste proastă pentru Raul Rusescu: omul care l-a adus la Sevilla, condamnat la 7 ani de închisoare

Raul Rusescu primeşte prima şansă la Sevilla. Românul va fi titular în Cupa Spaniei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite