Rapid rămâne, oficial, fără investitori: pe mâna cui va ajunge echipa şi ce urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Zamfir
Adrian Zamfir

Atacat de jucători şi înjurat de suporteri, Adrian Zamfir şi-a respectat promisiunea şi a demarat procedurile legale pentru a ieşi din structura administrativă a clubului.

Din cauza unor datorii de 900.000 de euro către fotbaliştii străini care au evoluat, în trecut, în Giuleşti, Rapid n-a primit licenţa de Liga I, nici la prima încercare, nici la Apel. 

În aceste condiţii, ultimele speranţe ale bucureştenilor se leagă de un verdict favorabil, venit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Această situaţie i-a scos din sărite pe jucători şi pe suporteri, care le-au cerut celor doi investitori, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, să plece de la club. Ultimul nici nu figura în acte, ca fiind un oficial al clubului. În ceea ce îl priveşte pe Zamfir, acesta a promis, acum o săptămână, că va renunţa la Rapid, în favoarea suporterilor. 

Potrivit Mediafax, omul de afaceri şi-a respectat promisiunea şi a demarat procedurile legale pentru a ieşi din structura administrativă a Rapidului.

Manea confirăm: „Cedează acţiunile gratuit“

Această situaţie a fost confirmată şi de preşedintele Rapidului, Nicolae Manea. „Domnul Zamfir a renunţat la toate funcţiile şi vrea să cedeze gratuit acţiunile către un grup de suporteri. Avocaţii celor două părţi s-au întâlnit şi urmează să se finalizeze actele. Iar din momentul ăla oricine e dispus poate să ajute Rapidul. Sunt vreo patru suporteri care vor să preia acţiunile, iar la rândul lor le vor ceda mai departe către cine vrea să investească“, a declarat Manea.

Adrian Zamfir a preluat Rapidul de la George Copos, la data de 8 iulie 2013, iar la data de 19 mai 2014 a demisionat din funcţia de administrator special şi din cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite