Un patron „fantomă“: căpitanul Rapidului a făcut o dezvăluire, în premieră, despre Copos şi a anunţat că în Giuleşti urmează un „cutremur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Grigore a rupt tăcerea şi a vorbit deschis, fără menajamente, despre boicotarea meciului cu Viitorul Constanţa, partidă care, teoretic, ar trebui să se joace, sâmbătă (ora 21.30 / Digi Sport 1).

Situaţia e, în continuare, explozivă la Rapid, iar jucătorii îşi menţin ameninţarea de a nu intra pe teren, în partida cu Viitorul Constanţa, după ce, într-o primă fază, au renunţat să mai meargă la antrenamente. 

Căpitanul Nicolae Grigore a vorbit, miercuri, în numele colegilor săi. „Am stabilit că nu ne antrenăm şi că nu o să facem deplasarea la Constanţa. Poate o vizită şi un discurs palpabil şi corect ne pot face să ne răzgândim, dar ceva concret, că vizite am mai avut. În principiu, să ne plătească o parte din drepturile salariale“, a spus fotbalistul la Dolce Sport.

Grigore a dezvăluit că patronul giuleştenilor a dat „bir cu fugiţii“: „Pe Copos nu l-am mai vazut de la meciul cu Braşov, pe vremea când era antrenor Sabău. Nu l-am mai văzut pe nicăieri, nici măcar pe la Pro Rapid“.

Meciul la care Grigore a făcut referire s-a disputat la 19 octombrie 2012, Rapid fiind învinsă pe teren propriu, scor 1-2. De atunci, au trecut 180 de zile, perioadă în care Copos a băgat clubul în insolvenţă şi s-a despărţit de 17 jucători.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite