Rapid îi cere 1,33 de milioane de dolari lui Copos: de ce e acuzat fostul patron şi cum ar fi prejudiciat clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos a fost eliberat din închisoare după ce a efectuat o treime din pedeapsa de 3 ani şi 8 luni pe care primit-o în „Dosarul Transferurilor“. Problemele sale în acest caz nu s-au încheiat însă nici acum.

Rapid se confruntă cu mari probleme financiare după ce a retrogradat şi nu mai primeşte bani din drepturile TV.

În aceste condiţii, conducerea giuleştenilor a consultat documentele financiare şi s-a gândit că ar putea să primească o sumă destul de importantă din partea lui George Copos. Potrivit supervizor.ro, Rapid susţine că fostul patron a prejudiciat clubul cu suma de 1.330.237 de dolari în cazul transferurilor lui Florin Bratu şi Cristi Dulca.

Cererea de recuperare a banilor de la George Copos a fost depusă la 29 septembrie 2014 la Tribunalul Bucureşti şi următorul termen de judecată (al 10-lea) e la 28 septembrie 2015.

Decizia din „Dosarul Transferurilor“ menţionează FC Rapid SA ca parte vătămată în cazul ambelor transferuri, numai că banii cu care a fost prejudiciată societatea au fost încasaţi (confiscaţi) de Statul Român. 

Rapid trebuie să solicite suma cu care se consideră prejudiciată Statului Român. Judecătorul va decide, însă, dacă George Copos e bun de plată sau dacă giuleştenii îşi vor recupera banii de la Stat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite