Primul obiectiv al Simonei Halep pentru 2015: turneul australian de la Sydney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a încheiat anul 2014 pe podiumul ierarhiei mondiale din tenisul feminin (3 WTA), stabilindu-şi prima misiune pentru 2015.

Românca a confirmat participarea la competiţia de la Antipozi, care se va desfăşura în perioada 11-17 ianuarie. „Sunt atât de încântată că voi reveni la Sydney. Fanii fac o atmosferă incredibilă, iar oraşul este superb! Sper că de această dată mă voi descurca mai bine şi că voi juca la cel mai înalt nivel. Turneul acesta a avut întotdeauna la start jucătoare puternice, aşa că va fi greu să mă impun, însă va fi o pregătire excelentă pentru Australian Open“, a declarat jucătoarea potrivit ziare.com.

Printre adversarele constănţencei la acest turneu se numără cehoaica Petra Kvitová (4 WTA), campioană la Wimbledon, şi poloneza Agnieszka Radwańska (6 WTA). În cea mai recentă ediţie de la Sydney, Simona Halep a fost eliminată chiar din turul inaugural, în detrimentul americancei Madison Keys (30 WTA). În prezent, conaţionala noastră se află în Poiana Braşov, unde îşi desfăşoară antrenamentele pentru următorul sezon, fără a anunţa, deocamdată, numele următorului antrenor, după despărţirea de belgianul Wim Fissette.

Simona Halep, reper în tenisul modern. Martina Hingis: „Rezultatele vorbesc de la sine“

Şarapova, aşa cum nu o ştiaţi: „Beau votcă, mănânc borş şi fac bani“. Cum o cataloghează Halep pe rusoaică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite