Premieră negativă pentru Laurenţiu Reghecampf şi Steaua. Contraperformanţa atinsă după 105 meciuri de către „roş-albaştri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşecul cu FC Vaslui, scor  0-1, a adus prima înfrângere a Stelei în acest sezon, dar a stabilit şi o contraperformanţă pentru gruparea din Ghencea, în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf.

După 0-1 cu Vaslui, Steaua a ajuns la două partide consecutive în care nu reuşeşte să marcheze, după ce nu reuşise să puncteze nici etapa trecută, la Timişoara. 

O bornă negativă pe care roş-albaştrii n-au atins-o niciodată în „era“ Reghecampf, care a preluat echipa din vara lui 2012. 

Ultimul antrenor stelist care a bifat această contraperformanţă a fost Mihai Stoichiţă, în martie 2012, când Steaua a pierdut la Târgu Mureş, 0-1, apoi a obţinut doar un egal fără goluri, 0-0, cu Gaz Metan, pe teren propriu. 

De atunci, „roş-albaştrii“ au înregistrat 105 partide, în toate competiţiile interne, în care n-au mai legat două meciuri consecutive fără să înscrie. 

Iar dacă ultimele două meciuri nu i-au adus destule bătăi de cap lui Reghecampf, urmează acum meciul cu Viitorul. Echipa de care Steaua e destul de apropiată, datorită relaţiilor dintre patroni, ultima care a reuşit să câştige pe Ghencea, până la meciul de aseară, cu Vaslui, şi care se luptă, iarăşi, pentru evitarea retrogradării.

În plus, la partida de la Chiajna, Reghe nu-i va putea folosi, din cauza suspendărilor, pe trei dintre jucătorii de bază: Cristi Tănase, Gardoş şi Piovaccari. 

Partida Viitorul - Steaua, din etapa a 28-a a Ligii I, se dispută luni, 21 aprilie, de la ora 21.00. 

După 27 de etape, Steaua este pe primul loc, cu 62 de puncte, nouă peste Astra, dar giurgiuvenii pot reduce diferenţa astăzi, pe teren propriu, cu o victorie în faţa Concordiei Chiajna, de la ora 16.30. 

Citeşte şi 

Reghecampf după Steaua-Vaslui 0-1: "Am picat în capcana lor!" / Porumboiu: "Vasluiul a fost mult peste Steaua!"

Chipciu: „Avem pretenţii, dar nu putem juca în Liga I? În fotbalul românesc e un circ“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite