Pierdere grea pentru Barcelona: Dani Alves s-a folosit de zilele lui libere şi a semnat cu o altă echipă. Va juca în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şapte sezoane petrecute la formaţia catalană, brazilianul de 31 de ani va evolua la o grupare unde va fi coleg cu alţi cinci conaţionali.

Barcelona are interdicţie de a face transferuri până în ianuarie 2016 şi tocmai a pierdut un titular: Dani Alves. Fundaşul de bandă s-a supărat, atunci când şefii clubului au refuzat să-i ofere un nou contract pentru trei sezoane. Având în vedere că, începând din luna ianuarie, Alves a intrat în ultimele şase luni de contract, el a putut să semneze deja cu viitoarea sa formaţie.

Ceea ce a şi făcut, profitând de cele două zile libere pe care le-a avut la dispoziţie după victoria de duminică împotriva celor de la Rayo Vallecano. Potrivit „Marca“, apărătorul carioca s-a deplasat până la Paris şi a semnat cu PSG, grupare care i-a oferit un contract cu un salariu anual de 9 milioane de euro! La PSG, Dani Alves va mări colonia braziliană formată în acest moment din Lucas Moura, David Luiz, Thiago Silva, Maxwell şi Marquinhos.

Dani Alves a ajuns la Barcelona de la Sevilla, în sezonul 2008-2009, iar de atunci a bifat 208 meciuri pentru catalani în campionat, marcând şi 14 goluri. După plecarea sa la PSG, Barcelona îl va folosi pe Adriano pe postul de fundaş dreapta. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite