Petrolul - Viktoria Plzen 1-1: Mutu n-a ieşit încă la „pensie“. Cum a reacţionat într-un meci pe care l-a început pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar două goluri în campionatul trecut şi cu toate obiectivele ratate cu „lupii galbeni“ în stagiunea precedentă, vârful de 35 de ani părea că mai joacă doar datorită numelui. Joi însă a arătat că mai poate fi util echipei.

Petrolul a avut parte de cel mai greu adversar dintre toate formaţiile româneşti angrenate în cupele europene în această fază. Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei şi o trupă obişnuită cu grupele Ligii Campionilor. În plus, pe banca cehilor se află Duşan Uhrin jr, care ştie foarte bine fotbalul românesc după mandatele sale la Poli Timişoara şi la CFR Cluj.

Faptul că ploieştenii au dat de un adversar valoros s-a văzut şi pe teren. Pe „Ilie Oană“ s-a jucat deschis şi au fost ocazii de ambele părţi, semn clar că oaspeţii n-au venit pentru o remiză albă. Exact aşa s-a încheiat însă prima parte, aşa că, după pauză, Răzvan Lucescu l-a aruncat în luptă pe Adrian Mutu (56). Acesta l-a înlocuit pe Juan Albin şi introducerea sa părea că va inclina balanţa în favoarea românilor.

Mutu a deschis scorul în minutul 75, cu un şut plasat la colţul lung, însă reuşita sa n-a fost suficientă pentru victorie. Asta deoarece cehii au egalat în minutul 90+1, prin Kolar - care s-a folosit de mână - şi de acum au prima şansă în vederea calificării în play-off-ul Ligii Europa.

Returul dintre Petrolul şi Viktoria Plzen se va juca la 7 august.

CITEŞTE ŞI:

*Astra – Slovan Liberec 3-0: Fatai e deja titular în naţionala României. Prestaţie formidabilă pentru vârful nigerian

*Dinamo Minsk - CFR Cluj 1-0: „zmei“ în dezolantul campionat românesc, „mieluşei“ în Liga Europa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite