Nae Manea, fost antrenor al Rapidului, a fost diagnosticat cu o boală cruntă, care necesită costuri uriaşe pentru a fi tratată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor şi preşedinte al Rapidului, Nae Manea, a fost diagnosticat de medici, la un control de rutină, cu o boală cumplită, care necesită un tratament foarte costisitor şi îndelungat.

La fel ca Mircea Sandu, Nae Manea, fost antrenor şi preşedinte al Rapidului, a descoperit recent, la un control de rutină, care are cancer. Deşi nu este în fază terminală, Manea a fost plecat la un spital de specialitate din Nisa pentru a combate maladia, costurile tratamentului fiind foarte ridicate.

Fiul fostului antrenor, impresarul Florin Manea, a dezvaluit pentru ziarul Ring că tatăl său se tratează la clinica la care a fost internat şi Mircea Sandu şi speră ca tratamentul să dea roade cât mai devreme. "Mircea Sandu a descoperit mai din timp boala decât tata şi s-a vindecat. La tata este ceva mai evoluat, dar nu este în fază terminală. Avem speranţe mari. Este un tratament de lungp duratp. Boala poate fi învinsp în primul rând psihic li apoi cu ajutorul medicilor. Tata o să stea la Nisa cel puţin un an. El e optimist, asa cum îl văd. Îl ştiu un bărbat puternic şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să trecem peste asta", a declarat Florin Manea.

Costul tratamentului lui Nae Manea este unul foarte ridicat, peste 100.000 de euro anual. "Ar fi greu să spun cam cât va costa întregul tratament. Cred că, per total, o să coste peste 100.000 de euro un an de spitalizare. Dar nu asta conteaza, important este să aibă puterea să lupte contra cancerului şi să îl învingă. Eu sunt acum la Nisa. Vreau să-i asigur tot confortul în salonul unde se află. Tratamentul este dificil şi de anduranţă. Trebuie sa fie pregătit, iar eu o să fiu cât mai mult timp lângă el ca să-l susţin", a mai spus Manea junior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite