Nadia Comăneci: Îmi place tot timpul când Simona luptă până la sfârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a susţinut-o din tribune pe Simona Halep la meciul cu Victoria Azarenka, subliniind că îi place atunci când jucătoarea luptă până la sfârşit şi anunţând că va fi prezentă şi la partida din semifinale cu Flavia Pennetta.

"Am reuşit să ajung la acest meci care a foarte frumos şi foarte greu în acelasi timp, ea a dominat primul set absolut, şi îmi place tot timpul când luptă până la sfârşit şi revine şi îşi arată dominarea. Voi fi prezentă şi la semifinale, stau de pe o zi pe alta", a declarat Nadia Comăneci.

În momentul în care i s-a transmis că-i poartă noroc Simonei, Nadia a răspuns: "Ea a fost cea care şi-a purtat noroc, ea a jucat efectiv. Este foarte talentată şi foarte ambitioasă".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

Partida a durat două ore şi 40 minute şi la capătul ei Halep a reuşit a treia calificare în penultimul act al unui Grand Slam, după Roland Garros şi Wimbledon, ambele în 2014, şi a 45-a victorie în 2015.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni, joi, pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26, care a eliminat-o în sferturi pe Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 5, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite