Mutu, eşec zgomotos la Craiova: A părăsit echipa lui Mititelu cu un bilanţ dezolant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu

Aventura fostului internaţional în Bănie s-a încheiat după ceva mai mult de patru luni, perioadă în care a înşirat rezultatele dezamăgitoare.

Adrian Mutu (42 de ani) a fost adus cu surle şi trâmbiţe la „U“ Craiova şi a semnat un contract până la 30 iunie 2023. Degeaba însă! Aşa cum se întâmplă în România, unde durata contractului nu înseamnă mai nimic, el tocmai a încheiat colaborarea cu formaţia patronată de Adrian Mititelu. După doar patru luni!

Eşecul de duminică seară, în derby-ul oraşului, 0-2 cu CS U Craiova, i-a pecetluit soarta lui Mutu. Acesta a părăsit „U“ Craiova cu următorul bilanţ: 12 meciuri, 3 victorii, 3 remize, 6 înfrângeri, golaveraj: 9-13. În campionat, Craiova n-a mai bătut pe nimeni de la 7 august, de la un meci câştigat cu Clinceni, în deplasare, scor 2-1. Mutu lasă echipa pe locul 13 din 16, de play-out, cu 9 puncte strânse în 11 partide.

Prin schimbarea lui Mutu din funcţie continuă debandada din Liga I. Aici, după primele 11 runde, avem opt tehnicieni care deja nu se mai află la formaţiile cu care au pornit, în noul sezon: Marinos Ouzounidis (CS U Craiova), Dinu Todoran (FCSB), Marius Şumudică (CFR Cluj), Dario Bonetti (Dinamo), Mihai Teja (Gaz Metan Mediaş), Ilie Poenaru (Academica Clinceni), Leo Grozavu (Sepsi) şi Adrian Mutu („U“ Craiova).

Potrivit primelor informaţii, Marius Şumudică poate ajunge la „U“ Craiova, după plecarea lui Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite