Motive de îngrijorare pentru Gâlcă: un titular de la Steaua se va opera şi poate rata o parte din pregătirea de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în tur, Adrian Popa, va suferi o intervenţie chirurgicală la începutul lui 2015 şi ar putea rata o parte din pregătirea de iarnă a roş-albaştrilor.

Anul 2014 i-a oferit lui Adrian Popa nu numai satisfacţii, ci şi multe necazuri din cauza deselor accidentări care l-au chinuit pe mijlocaşul stelist. O nouă problemă medicală va face ca mijlocaşul stelist să fie indisponibil pentru câteva săptămâni la începutul lui 2015. Această problemă poate fi reparată printr-o intervenţie chirurgicală la sinusul maxilar.

"Anul acesta am avut multe probleme. Nu am fost accidentat în toată cariera, cât am fost în ultimele şase luni. Acum iar sunt accidentat şi după sărbători mă voi opera. Sper să fie ultima operaţie. Am o problemă cu sinusul maxilar, nu ştiu foarte multe. Sper să nu lipsesc prea mult, dar există riscul să pierd zece zile din pregătire", a declarat Adi Popa la DolceSport.

În funcţie de cum va decurge operaţia, Popa ar putea lipsi în prima săptămână de pregătiri. În acest tur de campionat, mijlocaşul stelist a jucat 24 de meciuri pentru Steaua şi a marcat patru goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite