Mobilizare generală împotriva Ungariei: Câţi suporteri români vor fi, diseară, în tribune la marele meci de la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi Ungaria se vor duela la Nancy, de la ora 19.00 (TVR 1), într-o confruntare cu o miză uriaşă: un loc în semifinalele Campionatului European.

Fetele pregătite de Martin Ambros pornesc, în mod clar, cu prima şansă, având în vedere şi situaţia din clasament. 

Nu doar că româncele sunt pe primul loc, dar au şi cel mai bun golaveraj din Grupa Principală II. În plus, au avantajul rezultatelor directe cu Norvegia şi cu Germania, două contracandidate la calificare.

Având în vedere parcursul excelent al fetelor de până acum, dar şi rivalitatea cu Ungaria, românii vor lua cu asalt tribunele arenei de la Nancy, cu o capacitate de 6.000 de locuri. Potrivit Digi Sport, cu siguranţă, românii vor fi majoritari în tribune, urmând a domina fondul sonor. Probabil, 2.000 de români stabiliţi în Franţa şi veniţi din alte ţări, în mod special, pentru Euro, le vor încuraja pe fete.

Astfel, meciul cu Ungaria va fi ca unul pe teren propriu pentru Neagu şi colegele ei care şi în precedentele întâlniri s-au simiţit ca acasă, fie că au evoluat la Brest, în prima fază a grupelor, fie că au jucat la Nancy, după ce s-au calificat în Grupa Principală II.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite