Mircea Rednic e erou în Belgia. Cum a reuşit românul s-o resusciteze pe Gent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

De la numirea lui Mircea Rednic antrenor, formaţia belgiană a avut o ascensiune miraculoasă în clasament, fiind la doar două puncte distanţă de participarea în play-off.

Rednic a fost numit antrenor la Gent în octombrie 2013. Deşi a avut un început dezastruos de mandat, "Puriul" nu a dezarmat. Pentru antrenorul român nu a contat că Gent a bifat cinci meciuri fără victorie, cu trei înfrângeri şi două egaluri, la debutul său pe banca tehnică. Tehnicianul a avut răbdare şi rezultatele bune nu au întârziat să apară.

Prima victorie a lui Rednic la Gent a venit la 9 noiembrie, 1-0 la Charleroi. De atunci, Gent a bifat patru victorii în tot atâtea etape, ultima ispravă fiind succesul cu 3-1 din ultima etapă, în deplasarea de la Lierse. Parcursul foarte bun din ultima lună se vede în clasamentul campionatului belgian, unde Gent se află pe locul 8 cu 27 de puncte, la doar două puncte în spatele ultimului loc care dă dreptul la participarea în play-off. 

Etapa viitoare va fi una de foc pentru Gent, echipa lui Rednic urmând să întâlnească sâmbătă, 15 decembrie, campioana en-titre, Anderlecht Bruxelles.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite