Mircea Lucescu: “Sunt foarte mulţumit de calificările Stelei şi CFR-ului în primăvara Europa League”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, s-a arătat foarte încântat de parcursul Stelei şi lui CFR Cluj în acest sezon al cupelor europene, dar l-a lăudat şi pe atacantul Raul Rusescu pentru evoluţiile sale din 2012 şi pentru golurile decisive marcate pentru Steaua.

După ce a calificat pe Şahtior Doneţk în optimile Europa League, Mircea Lucescu a avut timp pentru a analiza şi prestaţiile celor două echipe româneşti care au reprezentat România în cupele europene. “Il Luce” a lăudat Steaua şi CFR Cluj, dar nu a uitat nici de cel mai în formă atacant al Ligii 1, Raul Rusescu, pe care îl vede în echipa naţională a lui Victor Piţurcă.

"Sunt foarte mulţumit de calificărilor Stelei şi CFR-ului în primăvara Europa League. Din păcate, este această pauză de iarnă, e foarte complicat să te menţii la acelaşi nivel. CFR a avut mare ghinion, a meritat victoria cu Manchester. Şi Steaua a ştiut ce a vrut, a jucat ca o echipă mare, deşi nu a fost uşor. Rusescu a fost incredibil. Asta înseamnă să ai calităţi de golgeter. Nu s-a gândit mai deloc şi a ales cea mai bună soluţie. Dacă va continua aşa va fi chemat la echipa naţională”, şi-a exprimat Mircea Lucescu opinia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite