Mihai Stoica le-a răspuns celor care îi cer bilete la meciul Steaua – Chelsea. Ce „comandă“ a primit din partea cuiva din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Managerul roş-albaştrilor a postat un mesaj pe contul său de Facebook, reacţionând la nemulţumirile fanilor vizavi de modul în care s-au distribuit tichetele.

„Adevărul“ a publicat, azi, un articol despre faptul că doar 2.000 de bilete vor mai fi puse în vânzare la casele Stadionului Naţional din totalul de 15.000 care ar fi trebuit să ajungă acolo.

Managerul formaţiei din Ghencea, Mihai Stoica, a comentat şi el situaţia biletelor. Meme susţine că fanii n-ar trebui să se plângă acum, având în vedere că nu s-au înghesuit să ia bilete la returul cu Ajax. Atunci, doar 38.000 de stelişti au fost prezenţi în tribune, peste 12.000 de locuri fiind goale.

Ce a scris Stoica pe Facebook?

„Nu e nimeni vinovat că Naţional Arena are <<doar>> 55.000 locuri. La meciul cu Ajax nu ne-a mai certat nimeni. Nu putem controla vânzările online, iar ca să vindem doar la case n-ar fi corect pentru suporterii Stelei din alte localităţi. Putem controla, în mare masură, doar cum vor fi repartizate cele 2.000 bilete de pe Stamford Bridge, unde prioritate vor avea cei care au fost la Amsterdam. Celor care-mi cer 4, 10, 20 sau 62 bilete pentru meciul tur (nu glumesc, chiar mi-a cerut 62 cineva din Satu Mare), le cer scuze, dar nu am cum să-i ajut. Nu ştiu cu exactitate care e situaţia biletelor care se vor vinde la case pentru că am fost plecat din ţară, voi reveni cu update în seara asta“, a scris Stoica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite