Messi renunţă: cel mai mare ziar de sport din Argentina a publicat o ştire-bombă şi un editorial acid despre starul „pumelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

După o nouă finală pierdută cu naţionala ţării sale, fotbalistul de 28 de ani a devenit ţinta criticilor, ceea ce l-ar fi îndemnat să ia o decizie radicală.

Lionel Messi a părăsit terenul cu capul plecat, după o finală cruntă pierdută de Argentina la Copa America, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

A fost al doilea meci cu trofeul pe masă pierdut de Messi şi colegii săi în decurs de un an, după ce, vara trecută, „pumele“ au ratat şi şansa de a cuceri Cupa Mondială. Astfel, „seceta“ Argentinei la nivelul primei reprezentative se prelungeşte, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Finalele pierdute de Argentina l-au afectat enorm pe Messi, care are 24 de trofee cu Barcelona, însă nici unul cu echipa naţională la nivel de seniori.

Mai mult, căpitanul „pumelor“ a fost pus la zid de cel mai mare ziar de sport din Argentina, „Ole“, într-un editorial dur semnat de redactorul-şef al ziarului. 

„Echipa n-a fost pregătită pentru finală. În principal, căpitanul Messi, care s-a plimbat pe teren tot meciul. E timpul să strângem din dinţi şi să pregătim o echipă care să aibă mai degrabă imaginea lui Mascherano. Banderola e purtată de omul greşit. Ajunge! Cel mai bun jucător din lume nu ne reprezintă în momentele cele mai importante. Evoluţia lui de sâmbătă a fost nedemnă. Sigur, se poate întâmpla să joci bine şi alţii să nu, dar un jucător n-ar trebui să-şi permită să se plimbe pe teren, în timp ce coechipierii luptă pentru obiectiv“, a scris Leo Farinella, potrivit Digi Sport.

S-ar retrage de la naţională

Acelaşi ziar „Ole“ a şi anunţat o ştire-bombă: după ultimele rezultate, Messi vrea să se retragă, cel puţin temporar, de la echipa naţională.

El ar fi cerut să nu joace în amicalul cu Mexic (8 septembrie) şi nici în primele partide din preliminariile Mondialului din 2018.

Deocamdată, singurul comentariu făcut de Messi după finala Copei America a venit pe contul său oficial de Facebook. „Nu e nimic mai dureros în fotbal decât să pierzi o finală. Nu vreau să treacă însă prea mult timp fără să le mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut mereu şi au continuat să ne încurajeze în momentele dificile“, a scris fotbalistul care a fost ales cel mai bun din lume în patru rânduri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite