Messi, maşinărie de doborât recorduri! Ce performanţe a atins argentinianul prin victoria şi golul cu Atletico Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

În urma victorie cu Atletico, Lionel Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe victorii obţinute în prima liga din Spania.

Argentinianul a adunat 335 de succese în La Liga şi l-a depăşit pe fostul portar al echipei Real Madrid, Iker Casillias, care are 334.

De asemenea, cu reuşita prin care a închis tabela, Messi a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în cele 5 campionate mari din Europa (Anglia, Spania, Italia, Germania, Franţa). Argentinianul a ajuns la cota 415 şi la depăşit pe marele său rival, Cristiano Ronaldo (414).

Lionel Messi conduce şi în ierarhia jucătorilor cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon în Top 5 campionate (43) şi în clasamentele celor mai multe pase de gol (21), a celor mai multe goluri înscrise din lovitură liberă (6) şi a celor mai multe hat-trick-uri realizate (4)

Cele mai multe victorii în primele 5 campioate ale Europei

Leo Messi 335
Iker Casillas 334,
Andoni Zubizarreta 333
Raul Gonzalez 324
Xavi Hernandez 322

FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Atletico Madrid, într-un meci din etapa a 31-a a campionatului Spaniei. Golurile au fost marcate de Suarez ’85 şi Messi ’86.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite