Mesaj de adio? Darren Cahill dă senzaţia că nu va mai fi antrenorul Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a întors de la Singapore, dar nu a anunţat ce decizie va lua în privinţa antrenorului pe care îl va avea în sezonul viitor.

Halep a menţionat că va face anunţul în zilele următoare, dar deocamdată se ştie că unul dintre cei care o va pregăti este românul Răzvan Sabău, care i-a fost alături şi în a doua parte a acestui an. Cât despre Darren Cahill, deocamdată nimic. 

Doar un mesaj al australianului postat pe contul de instagram, care are iz de despărţire. "Mulţumesc pentru că mi-ai dat ocazia să petrec timp cu tine şi cu echipa ta în acest an, Simo. A fost o plăcere să lucrez cu tine. Multe mulţumiri celor de la Adidas, pentru că au făcut posibil acest lucru. Bucură-te de această pauză şi odihneşte-te", a scrs Cahill.

Programul de asistenţă iniţiat de adidas, în baza căruia Darren Cahill o antrena pe Simona Halep, se termină la finalul acestui an, iar dacă halep îl vrea pe acesta ca antrenor personal va trebui să-l plătească din propriul buzunar, pretenţiile australianului fiind cifrate unde la un miliond e dolari pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite