VIDEO Meci mare pentru Costel Pantilimon! Şi-a salvat de două ori echipa în Newcastle – Manchester City 0-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Pantilimon, portar Manchester City FOTO Reuters
Costel Pantilimon, portar Manchester City FOTO Reuters

Portarul român a fost folosit ca titular de antrenorul Manuel Pellegrini, iar Costel nu a dezamăgit, ba chiar s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Portarul de 2,03 metri a fost la înălţime în meciul dintre Newcastle şi Manchester City, contând pentru Cupa Ligii Angliei. În prima repriză, Panti s-a întins pentru a respinge în corner o minge şutată de Shola Amoeobi. Meciul s-a încheiat 0-0 după primele 90 de minute şi a intrat în prelungiri.
În chiar primul minut din „extra-time”, senegalezul Papiss Cisse a scăpat singur cu Costel, dar românul i-a respins în corner şutul din apropiere. Apoi, City a marcat de două ori, prin Dzeko şi Negredo, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei.
Manuel Pellegrini a spus după meci: „Costel e un portar foarte bun şi a fost un meci important pentru el”. Antrenorul chilian a refuzat să spună dacă prestaţia lui Pantilimon îl va lăsa pe bancă pe Joe Hart pentru următoarele meciuri, însă media din Albion crede că există o posibilitate bună să se întâmple asta, după gafele repetate ale englezului. „Performanţa lui Pantilimon îi va da de gândit lui Pellegrini”, au spus cei de la BBC Sport. 

6 meciuri trecuseră până la partida cu Newcastle de când City nu a rueşit să termine un meci fără gol primit

VIDEO cu evoluţia lui Pantilimon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite