Martin şi Captari, şase medalii la Campionatul European de Haltere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halterofilii Răzvan Martin şi Dumitru Captari au obţinut şase medalii, din care două de aur, la Campionatul European. România a mai câştigat 11 medalii prin Monica Csengeri – aur (smuls), argint (aruncat şi total), Elena Andrieş - bronz (smuls şi total), Ilie Ciotoiu – bronz (aruncat şi total), Mădălina Molie – bronz (total), Loredana Toma – aur (smuls, aruncat şi total).

Dumitru Captari, care a evoluat în grupa B valorică, a obţinut medalia de argint la smuls (160 kilograme), şi pe cele de aur la aruncat (200 kilograme) şi la total (360), performanţele sale fiind cu atât mai valoroase.

Dumitru Captari (27 de ani), născut în Republica Moldova, a fost naturalizat în 2015.cLa rândul său, Răzvan Martin a obţinut medalia de bronz la smuls (158 kilograme) şi la aruncat (190 kilograme), şi pe cea de argint la total (348 kilograme). La Campionatul European din Croaţia, România este reprezentată de 13 sportivi, în competiţie urmând să mai intre Andreea Aanei ( plus 90 kilograme), respectiv Nicolae Onica (94).

Obiectivul delegaţiei tricolore a fost de câştigare a şase medalii. La ultima ediţie a Campionatului European, România a încheiat cu 15 medalii.Body

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite