Marius Copil îşi îndeplineşte marele vis: Românul se va antrena pentru noul sezon în compania unui jucător legendar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil. FOTO EPA-EFE

După un 2018 excelent în care a jucat finala turneului de la Basel şi a urcat până pe locul 60 ATP, Marius Copil (28 de ani) a primit o propunere de nerefuzat.

Cariera lui Marius Copil a cunoscut o ascensiune fulminantă în 2018, an în care românul a atins locul 60 mondial, cel mai bun pe care l-a ocupat până acum în ierarhia ATP.

În plus, la Basel, Copil a fost aproape de primul său titlu ATP, după o săptămână de vis în care a trecut de nume sonore, precum Cilici (7 ATP) şi Zverev (4 ATP). În finală, Copil a cedat în faţa lui Federer (3 ATP), scor 6-7, 4-6, însă elveţianul a fost atât de impresionat de prestaţia adversarului său, încât l-a invitat să se antreneze cu el în vederea noului sezon.

Acum, românul a dezvăluit pentru „Tennis World USA“ că va da curs acestei invitaţii.

Ce a spus Marius Copil?

*Mi-ar plăcea să joc din nou împotriva lui Federer. Vreau să-mi iau revanşa. Cred că data viitoare voi fi mult mai aproape, aş putea să câştig. Chiar aş vrea să fac asta înainte de retragerea din tenis.

*Nu voi uita acel meci (n.r. - finala de la Basel) tot restul vieţii. E idolul meu, e regele tenisului acum. Mi-ar plăcea la nebunie să merg în Dubai şi să ne antrenăm împreună. E o mare propunere din partea lui, pentru că el vede tensiul într-un mod incredibil, care cred că mă va ajuta enorm.

*Andrei Pavel (n.r. - antrenorul lui Copil) va vorbi cu Roger şi cu antrenorul său pentru a afla când va merge la Dubai. Nu mai am răbdare, sper să se întâmple. Mi-a spus că mă va aştepta acolo şi că dacă îmi voi păstra acelaşi stil agresiv, voi reuşi să înving mulţi adversari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite