Marian Rada, noul antrenor la Rapid, după ce Ionel Ganea a fost concediat. Doi jucători emblematici i-au urmat exemplul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Rada a vorbit, marţi, odată cu preluarea echipei Rapid, despre obiectivele sale pe banca tehnică a formaţiei giuelştene.

Ionel Ganea a fost silit să-şi încheie colaborarea cu Rapid, după doar două luni, iar locul său a fost luat de fostul director tehnic, Marian Rada. „Dacă rămân doar director tehnic nu voi putea sta pe bancă. Aşa că o să rămân şi director tehnic, dar voi avea o anexă la contract prin care voi ocupa şi funcţia de antrenor principal. Anexa va fi valabilă un an de zile, până în vara lui 2015, cu drept de prelungire. Eu mi-am propus locurile 1-8, acesta este obiectivul Rapidului din acest an. Asta chiar dacă nu mi s-a spus aşa, ci că obiectivul este salvarea de la retrogradare. Dar noi suntem Rapid şi trebuie să ne respectăm numele şi blazonul“, a declarat actualul antrenor al echipei vişinii.

Alături de Marian Rada şi-au dat acceptul să vină Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, aceştia semnând din postura de jucători liberi de contract. După cele nouă etape disputate în actualul sezon de Liga I, nou-promovata Rapid ocupă un loc retrogradabil, 14, la două puncte distanţă de prima echipă care se salvează de la căderea în eşalonul secund, având un bilanţ de două victorii, două remize şi cinci înfrângeri.


Dinamo a învins Rapid la scor de „masa verde“, în inferioritate numerică. Cordoş, Alexe şi Bărboianu, marcatorii meciului

Reacţii după Rapid - Dinamo (0-3). Explicaţiile „scufundării“ giuleştenilor, după succesul adversarilor în 10 fotbalişti  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite