VIDEO Marian Aliuţă, fost fotbalist de naţională, a participat la o bătaie ca în filme noaptea trecută în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Aliuţă, fost fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, a bătut cu pumnii şi cu picioarele, împreună cu fratele său şi un alt prieten, un bărbat într-o spălătorie din Bucureşti.

Puţină lume îşi mai aduce aminte de fostul fotbalist Marian Aliuţă. Însă, noaptea trecută, fostul jucător al Stelei a ieşit din umbră după ce, alături de fratele său şi de un prieten, i-a aplicat o bătaie zdravănă unui brăbat într-o splătorie auto din Capitală, informează RTV.

Potrivit surorii bărbatului bătut de cei trei indivizi, conflictul ar fi pornit din cauza unei femei. 

"Am auzit dintr-o dată bubuituri, înjurături, ţipete. Când am ieşit l-am văzut pe fratele meu ghemuit şi trei bărbaţi călare pe el dădeau cu mâinile, cu picioarele, sânge, în continuare încercau să-l lovească, să dea în el, deşi era plin de sânge, era lovit pe faţă, mâna ruptă. Nu ştiu care e motivul, însă eu mă gândesc că fratele meu a avut o prietenă de care s-a despărţit, iar acum este cu unul dintre fraţii Aliuţă", a spus sora bărbatului rupt în bătaie de cei trei huligani.

Aliuţă a jucat în cariera sa 3 meciuri pentru echipa naţională a României, iar ca echipe de club a trecut pe la Steaua,Şahtior Doneţk, Metalurg Doneţk, Iraclis Salonic, FC Vaslui şi Poli Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite